Τρόποι Πληρωμής

Με χρέωσης πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα κατά την ολοκλήρωση και καταχώρηση της παραγγελίας σας γίνεται με πλήρη ασφάλεια και εχεμύθεια μέσα από το secureserver του eshop μας και την απευθείας εισαγωγή στην ηλεκτρονική σελίδα εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ όπου και καταχωρείτε τα στοιχεία της κάρτας που σας ζητούνται στα αντίστοιχα πεδία. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση).

 

Κανένα στοιχείο της κάρτας σας ούτε και ο αριθμός της δεν παραμένει στη βάση δεδομένων μας καθώς η πλήρης λειτουργία του συστήματος πιστωτικών καρτών πραγματοποιείται με τη ηλεκτρονική σύνδεση τους σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας.

Με χρέωσης πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα κατά την ολοκλήρωση και καταχώρηση της παραγγελίας σας γίνεται με πλήρη ασφάλεια και εχεμύθεια μέσα από το secureserver του eshop μας και την απευθείας εισαγωγή στην ηλεκτρονική σελίδα εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών της PAYPAL όπου και καταχωρείτε τα στοιχεία της κάρτας που σας ζητούνται στα αντίστοιχα πεδία. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση).

 

Με αντικαταβολή

Τα προϊόντα έρχονται μέσω των courier ή και με τα φορτηγά της εταιρείας μας, και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.
Ο τρόπος αυτός περιλαμβάνει έξτρα έξοδα €2
Για πληρωμή με αντικαταβολή είναι απαραίτητο πρώτα η τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Επίσης σύμφωνα με την νομοθεσία υπάρχει μέγιστος περιορισμός στο ποσό αντικαταβολής ή μετρητών.
Αν η παραγγελία σας είναι άνω των 2Kg ή πολύ ογκώδης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο και το κόστος της αποστολής, καθώς δεν θα μπορεί να αποσταλλεί με εταιρεία Courier και ίσως να μην ειναι δυνατός ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή.

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μεταφέρετε σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς τη συνολική αξία της παραγγελίας σας, αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογ:
IBAN:GR41 0172 0450 0050 4508 8210 303

Δικαιούχος αναφέρεται η εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Απαραίτητο είναι κατά την κατάθεσή σας να καταγράψετε τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει δοθεί με την ολοκλήρωση και καταχώρηση της παραγγελίας σας και έπειτα να μας επιβεναιώσετε την κατάθεση σας τηλεφωνικά.

 

Παραλαβή παραγγελίας και εξόφληση στο κατάστημα

Για την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων τηλεφωνική ή on line παραγγελία.
Έπειτα από δική μας επικοινωνία ο πελάτης θα μπορεί να παραλάβει και να εξοφλήσει την παραγγελία του από το κατάστημα (σε περίπτωση που εχει επιλέξει αυτόν τον τρόπο εξόφλησης).